Ana Sayfa Güncel Erdoğan: “Aldığımız haberler Hoş Değil”

Erdoğan: “Aldığımız haberler Hoş Değil”

4573
0
Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan PKK’ya karşı askeri operasyonların başladığı 22 Temmuz 2015 tarihinden bugüne kadar ne kadar teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

“Milliyet” e istinaden verdiği bilgiye göre, RT Erdoğan askeri uçakların net koordinatlar bazında teröristlere darbeler indirdiğini söyledi: “İstihbarat organlarımız içeride ve Kandil Dağı da dahil olmak üzere, yurt dışında gerekli çalışmalar başarmıştır. Koordinatlar Silahlı Qüvvelerimizin elindedir. Bunlar koordinatlar bazında vururlar, boşuna dağı-taşı yok. Terrorçuların mühimmat depolarından tutmuş, gizlendikleri yerlere kadar, koordinatlar bazında darbeler indiriliyor. Sadece hava operasyonları değil, karada da işlemler yapılır “.

RT Erdoğan 1300-ü yurt içinde olmak üzere toplam 2 binden fazla PKK militanının imha edildiğini söyledi.

Rusya seferine de değinen Başkan Moskova’da yeni inşa edilen caminin açılışına katılacağını söyledi: “Moskova’da 10 bin kişilik muhteşem bir cami inşa edildi. Bu caminin açılışını gerçekleştireceğiz. Sayın Mahmud Abbas ve Putin ile görüşeceğiz. Putin’le görüşümüzün ana konusu Suriye olacak. Aldığımız haberler ve verilen açıklamalar hoş değil. Bunların olması bizi ciddi şekilde üzdü. Biz Rusya’nın en çok doğalgaz sattığı ülkeyiz, 35 milyar dolarlık karşılıklı ticaret var. “Türk akını” konusunda Rusya gerekli adımları henüz atmayıb. Bunların hepsini ele alacağız “.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here