Ana Sayfa Ads Ev ve ofisler için akıllı sistemler

Ev ve ofisler için akıllı sistemler

1665
0
Paylaş

Akıllı ev sistemleri konusunda arayış içerisinde iseniz, doğru yere hoş geldiniz. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte atılan birçok adım günlük yaşantımızda hayatımızı ciddi ölçüde kolaylaştırıyor. Şüphesiz ki bulunduğumuz mekanda yer alan eşyalar ne kadar değerli ve rahat olsa da, yaşadığımız yer eğer güvenlik açısından eksik ise konfor tam anlamıyla sağlanılmış oluyor. Güvenlik, ısınma, rahatlık gibi sistemleri akıllı ev teknolojileri ile bütünleştiren icetr.com sizlere mükemmeliyeti sunuyor. Peki nedir akıllı ev? Ve akıllı ev ve ofis sistemleri nasıl temin edilir? Yazımızın devamında sizlere biraz bundan bahsedelim.

[IMG]

Ip kamera: Bu kamera sistemi ile evinizi veya ofisinizi istediğiniz zaman izlemeniz mümkün olacaktır. Cep telefonunuzdan veya tabletinizden evinizin internetine bağlı olan ip kameraları izleyebilirsiniz. Bu sayede herhangi bir sebepten dolayı evinize uğramak yerine her an istediğiniz her yerden evinizdeki ya da ofisinizdeki kameralara bağlanabilirsiniz.

Su baskını: Karşılaşabileceğimiz en kötü durumlar arasındadır. Peki böyle bir durumda ne yapılır? İşte akıllı ev sistemleri bu tarz durumlarda da imdada koşmaktadır. Böyle bir su baskını durumunda cep telefonu ve tabletinize bildiri gelir, su kesilir ve ciddi bir su baskınının önüne geçilmiş olunur.

Yanıcı gaz algılama: Gazın açık unutulması durumunda veya ters bir durumda gaz ev ya da ofisinize yayılırsa akıllı cihazlar ile bu algılanır. Telefon ve tabletinize gönderilen bildirim ile isteğiniz doğrultusunda vana ile gaz girişi kesilir. Ve olası bir yangın durumunun önüne geçilmiş olunur.

Ülkemizde akıllı ev sistemleri alanında profesyonel arge çalışmaları ve deneyimli Türk mühendisleri ile gelişmiş hizmetler sunan icetr.com kablosuz akıllı ev sistemleri üretmekte ve piyasanın mevcut ihtiyaçlarını karşılayabilecek çözümler sunmaktadır. Bu alanda gerek ülkemizde, gerekse uluslararası başarılar hedeflenmektedir. Akıllı ev sistemleri sahibi olmak isterseniz: icetr.com ‘u seçerek sizler de bu firmanın yüzü gülen müşterileri arasına dahil olabilir, hayatınızı daha kolay yaşanabilir bir hale getirebilirsiniz. Akıllı ev sistemleri nerede satılır? Akıllı ev sistemleri nereden temin edilir? Akıllı ev sistemlerifiyatları ne kadar? Gibi sorularınızın cevapları için önermiş olduğumuz firma yetkililerine ulaşabilir, daha detaylı bilgiler elde edebilirsiniz.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here