Ana Sayfa Spor Futbolda Büyük İhanet

Futbolda Büyük İhanet

2400
0
Paylaş

Tanınmış çalıştırıcı ihanetin ortaya çıkmasına sonra kardeşine telefon ederek özür diledi.
“Manchester United” in efsanesi Rayn Giggs eşi Nataşa ile birlikte olduğu için kardeşi Rodri Giggden özür diledi.

1990-2014 yıllarında “Manchester United” oynayan Rayan kardeşi Rodrinin eşi Nataşa ile 8 yıl birlikte olmuştu. Bu olgunun basında yayılması büyük karmaşaya neden olmuşdu. Ağabeyinin hastalığı ile sarsılan Rodri İngiltere basınına açıklamasında “Sekse göre hayatımı mahvetti” demiş ve Nataşadan boşanmışdı. Bundan sonra Rayan kardeşi Rodri ve babası Danny Wilson yüz çevirmiş ve onlar ilişkiyi tamamen kesmişti.
Rayan Giggs

Danny Wilson hatta oğlunu ağır sözlerle eleştirmişti. Rayan Giqqzin kardeşi Rodri Giggsin eşi ile aşk münasebeti yaşaması Danny Wilson dokundu. Basına konuşan Danny Wilson oğlunu sahtekar ve yalancı denir: “Ben ona banyo vannasını suyla doldurmayı bile itibar etmem.” Manchester United “in baş antrenörüne hiç güvenmiyorum. Rayan sahtekar, yalancı kişidir.” Manchester United “li futbolcular ona nasıl güvenir. İnsanı yaptığı işe göre değerlendirirler. İyi futbolcu olduğunu kabul ediyorum, ama onun aklı başka şeylerde. Bana ve kardeşine yaptığı kötülüğe özür bile istemedi. Ben kanser hastasıyım. durumumu bile sormadı. Futbolcu olarak ona saygı edilebilir. Ama kardeşine çok büyük kötülük yaptı.
Nataşa

İngiltere’nin “The Sun” gazetesi bu olaya göre uzun yıllar konuşmayan kardeşlerin barışdığını iddia etti. Gazete yazıp ki, хəyanətin ortaya çıkmasına 4 yıl sonra Rayan kardeşine arayarak özür diledi ve böylece onlar barıştılar.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here