Ana Sayfa Ads Mavişehir Halı Yıkama

Mavişehir Halı Yıkama

1528
0
Paylaş

Mavişehir halı yıkama hizmeti ChemDry sayesinde, hem pratik hem de her alanda sağlıklı olarak yapılıyor. Profesyonel olarak halı, koltuk, deri temizleme, battaniye veya yorgan temizleme hizmeti ile hem ev içi hem de ev dışında temizlik imkanı sunuyor. Yenilenen hizmeti ve kalitesiyle duvardan duvara temizlik seçeneği sağlıyor. Yerinde halı yıkama imkanı sunan ve aynı gün içinde teslim edilen halılar, üstün teknoloji ve buhar yoluyla hijyenik olarak temizleniyor. Mavişehir’de ikamet eden kişilerin her türlü temizliğine yardımcı oluyor.

Hijyenik ve Sağlıklı Yıkama

Hijyenik olarak yerinde yıkama imkanıyla duvardan duvara halıyı temizleyip, gün içerisinde teslim olanağı sağlıyor. Ayrıca el dokuma ve parça halıların da yıkanması için yerinde evde veya işyerinde temizlik yapılabiliyor. Evde temizlik istemeyenler için, halılar aynı gün içerisinde teslim alınıp, hijyenik olarak temizlenip 4 gün içerisinde sağlıklı olarak eve teslim ediliyor. Mavişehir halı yıkama özelliği dışında koltuk temizleme özelliği de bulunuyor. Koltuk temizleme işlemi yerinde yapılacaksa, 3-4 saat içerisinde gerçekleştiriliyor. Halıların yerinde temizliği ise 1-2 saat içinde tamamlanıyor.

Diğer Hizmetler

Halılar ve koltuklar dışında farklı temizlik seçenekleriyle hizmet veriyor. Koltuk ve döşemelerin yıkama zahmeti kolaylıkla ve hijyenik olarak hallediliyor. Pet hayvanlar için de, koku ve lekelerinin temizlenmesi için özel ürünler kullanılıp çıkarılıyor. Pet hayvanlar evin içerisinde tüy döküp leke bıraktığı için kişisel olarak temizlenmesi pek uygun olmuyor. Bu yüzden ChemDry kesinlikle tercih edilmelidir. Ayrıca Granit tezgahlarda oluşan lekelerin, yağların ve kirlerin hijyenik olarak temizlenmesini de sağlıyor. Granit üzerinde çıkmayan lekeler kullanılan malzemelerle kolaylıkla temizleniyor. Firmanın deri temizliği ve restorasyonu da büyük ilgiyle tercih ediliyor. Deri eşyaların temizlenmesinde zorluklarla karşılaşıldığı için bu firma hijyenik olarak temizlik ihtiyacını gideriyor.

http://www.chemdry.com.tr/lp/izmir-mavisehir-hali-yikama/

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here