Ana Sayfa Ads MYB Tekstil İş Yeleklerinde Uygun Fiyat Politikasını Sürdürüyor

MYB Tekstil İş Yeleklerinde Uygun Fiyat Politikasını Sürdürüyor

216
0
Paylaş

İş güvenliği yeleği söz konusu olduğunda kullanılan ürünlerin kaliteli olması büyük önem taşıyor. İş yelekleri sayesinde iş güvenliğinin arttırılması sağlanıyor. Aynı zamanda iş yelekleri bir kere alındıktan sonra uzun süre kullanılıyor ve iş güvenliğinin tam anlamıyla sağlanması için de kaliteli malzemeden üretilmiş olması gerekiyor. Hal böyle olunca firmalar da kaliteli iş güvenliği yelekleri üreten firmalara yöneliyor.

MYB Tekstil 22 yıllık tecrübesiyle iş yelekleri konusunda kalite standartlarını yüksek tutuyor. Aynı zamanda uygun fiyatlarla da firmaların yüzünü güldürmeyi başarıyor. İş güvenliği için alınan yeleklerin kullanım alanları bir hayli fazla ve kimi zaman bu yeleklerin kullanımı hayati önem taşıyor. Dolayısıyla firmalar için kaliteli ürüne erişmek önemli oluyor. Aynı zamanda bu ürünlere uygun fiyatlara erişebilmek de fazladan bir avantaj sağlıyor.

Birden fazla çeşidi bulunan iş yelekleri güvenlik açısından birçok fayda sağlıyor. Ayrıca bu yeleklerin giyilmesinin önemli olduğu kadar kullanım zorunluluğu da bulunuyor. Riskli işlerde çalışanların iş güvenliği yeleği giyerek güvenlik önlemlerini almaları önemli oluyor.

İş Yeleklerinin Özellikleri Nelerdir?

İş güvenliği yeleklerinin birden fazla çeşidi bulunmaktadır. Renk olarak kırmızı, yeşil, turuncu ve sarı gibi renklerde iş yelekleri bulunmaktadır. Aynı zamanda iş yeleklerinin kumaşı yumuşak ve yıkanabilirdir. Bazı iş yeleklerinde reflektörlü bantlar kullanılır. Bu iş yeleklerine ikaz yelekleri de denilmektedir. İkaz yelekleri genellikle trafik polisleri tarafından kullanılmaktadır.

İkaz yeleklerinde kullanılan kumaş önemli ölçüde polyester içermektedir. Polyester kendi özelliği itibariyle hızlı bir şekilde kuruyabilmektedir. Ayrıca oldukça hafif, havayı geçiren ve ütü gerektirmeyen bir yapıdadır. Bu avantajlarından dolayı ikaz yelekleri zorlu hava koşullarında çalışan görevliler için koruma sağlamaktadır. Ayrıca reflektörler sayesinde görevlilerin görünmesi de daha kolay hale gelmektedir.

İş güvenliği yeleği giymesi gereken iş grubu arasında mühendislik de bulunmaktadır. Mühendis yeleği olarak adlandırılan iş güvenliği yeleği türünde öncelikli amaç görünürlüğü arttırmaktır. Bu sebeple bu yelekte reflektörler bulunmaktadır. Ayrıca bu yeleğin renginin de görünür, dikkat çekici bir renk olması önemli olmaktadır. Mühendis yeleklerini genellikle inşaat mühendisleri kullanmaktadır. Bu yelek şantiye alanında çalışan inşaat mühendislerinin daha görünür olmasını sağlamaktadır.

Farklı iş kollarında çalışan işçiler de iş güvenliği yeleği giymesi gereken grupta yer almaktadır. Özellikle şantiyede çalışan işçiler için iş güvenliği yelekleri daha da önemli olmaktadır. Şantiyede çalışan işçiler için reflektörlü ve sarı gibi dikkat çekici renklerin kullanıldığı yelekler önemli olmaktadır. İnşaat alanında büyük araçlar kullanılmaktadır. Bu araçları kullanan kişilerin işçileri daha iyi görebilmesi için reflektörlü yelekler önemli olmaktadır.

İşçi yeleği olarak adlandırılan bu yelekler gece çalışan işçiler için de büyük önem arz etmektedir. Gece çalışan işçiler için reflektörler hayati önem taşımaktadır. Ek olarak bu yeleklerin yaz ve kış ayları için farklı üretilen modelleri de bulunmaktadır.

 

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here