Ana Sayfa Spor Arda için FİFA ya Gittiler

Arda için FİFA ya Gittiler

2690
0
Paylaş

“Barcelona” yeni transferi Arda Turan’ın önümüzdeki La Lig maçlarında oynamasına izin almak için İspanya Futbol Federasyonu’na başvuruda bulundu.

KatalAnya temsilcisi daha sonra FİFA-ya başvurmak niyetinde. Gazete de, “Barça” nın bu konuda önceki başvurusunu reddeden dünyanın ali futbol kurumunun bu konuda tutumu artık yumuşayıp. Güman olunur ki, FİFA bu kez kulübe taviz verebilir.

FIFA’nın “Barcelona” ya transfer cezası nedeniyle Arda Turan‘ın transferi bu kurum tarafından 2016 yılının Ocak ayında kontrol edilmelidir. Sadece bundan sonra Türk futbolcu “Barcelona” da oynayabilecek.

Fakat “Barcelona” nın yarımmüdafieçisi rafında zedelenerek uzun süreliğine sıradan çıktığından “Barcelona” Arda’nın builki maçlarda çıkış yapması için yeniden yerel futbol federasyonuna başvuru yapılmalıdır. Kapanış konuşması ise FİFA dan beklenmektedir.

Belirtelim ki, FİFA tarafından Arda’yla ilgili başvuruya yakın 10 gün içinde cevap vericektir. Cevap olumlu olursa, bu durumda Arda artık Ekim 4’ü “Raye Valyekano” ile oyunda yer alabilecek.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here