Ana Sayfa Eğlence Tolga Karel hakkında: “Sevmediğim, seve bilmediğim kadın …

Tolga Karel hakkında: “Sevmediğim, seve bilmediğim kadın …

2375
0
Paylaş

Azerbaycanlı model Günay Musayeva ve aktör Tolga Karelin boşanması Bilgiler verdik.

Türkiye medyasına istinaden haberine göre, 8 dakikalık mahkemeden sonra taraflar razılıqlı şekilde boşandılar. Mahkeme binasından ilk ayrılan Günay oldu. O, boşanma konusunda soruları: “Artık onunla ilgili hiçbir şey konuşmamız gerek yok”, – diyerek cevapsız bıraktı.

T.Karel ise Günaya karşı fiziki baskıdan kullanmasına bile tepki:

“Böyle bir şey olmamış. Evladımız göre çok konuşmanın anlamı yok. Bir baba olarak görevimi yerine getirdim, getireceğim. Bundan sonra çocuğumuz için dost hemen bilsek, ne mutlu bizlere”.

Aktör neden boşandıqları hakkında da konuştu:

“Sevmediğim, artık seve bilmediğim bir kadınla evli kalmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum”.

Ataşehir ve Beylerbeyində bulunan menzillerini satan Karel ABD’ye göçeceğini söyledi.

Belirtelim ki, Günay Musayeva sosyal ağda kendisinin ve avukatının adına medya temsilcileri ve kamuya açıklama yaymışdı:

“… Uzun süredir karşı tarafın gereksiz iddiaları nedeniyle uzayan yasal süre içerisinde çocuğumun hatırı için, karekterimden doğan güçle, sabırla bekledim. Benim için bundan sonra önemli olan, her zamanki gibi oğlum Cihangir Candır. Bu tarihten önce biyolojik babasının çocukla ilgilendiği yönünde yayılan asılsız haberlere göre, ne yazık ki, bu açıklamayı vermek zorunda kaldım. Bundan sonra çocuğu ile ilgileneceğini umuyorum. Bundan sonra adımın hiçbir şekilde Tolga Karelle anılmasınıı istemiyorum. Bu kararıma saygı gösterilmesine umuyorum “.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here