Ana Sayfa Dünya 3 Yaşındaki Kız Milyonlara Ders Verdi

3 Yaşındaki Kız Milyonlara Ders Verdi

2666
0
Paylaş

“AnNE, sizin ayrılmanızı, ayrı yaşamanızı istemem. İsterim ki, her zamanki gibi beraber olalım. Teleblerinizi azaltın, isteklerinize yeniden bakın. Üst düzey meseleleri daha düşük seviyedeki çalışmalarla çözmek olur. İnanın, anne, bunu yapmak olur”.
Küçük Tiana annesine yalvarıyor, babası ile barışmasını, boşanmamasını istiyor.
Tiana’nın annesi, sosyal ağlarda “Cherish Sherry” niki olan kadın kızı ile sohbetinin videosunu Facebook deki profilinde paylaştı.
Kanada’nın Britanya Kolumbiyası bölgesindeki Surrey şehrinde yaşayan anne ve kızının 3 dakikalık videosuna şimdiye kadar 8 milyon defadan fazla ziyaret. Video 160,5 bin kişi beğenip, 355.524 kişi paylaştı.
3 yaşındaki Tiana boşanmak arifesinde olan anne ve babasını barıştırmak istiyor.
“Anne, dinle – eğer iyi olabilir biliyorsam, demek ki, her birimiz iyi olabiliriz. Babamla sen sadece kendinizi düşünmeyin. Size değerli olanları da düşünün, değerleri düşünün. Ben sadece istediklerimi demiyorum ve kendimi düşünmüyorum. Sadece, dost olmanızı istiyorum. Sevgiye, samimiyete, gülüşe cimrilik etmeyin. Sizi barıştırmak, bir olmanıza çalışmak için elimden geleni yapıyorum. Ailemizin dağılmasını istemiyorum. Kalbim ağrıyor boşanacağınızı düşününce. Anne , senin babamla dost olmasını, tüm insanların dostluk etmelerini istiyorum. Tüm insanların yüzünde gülüşün olmasını istiyorum. Zannediyorum ki, babamla barışa görebilirsiniz. Sadece bunu istiyorum. Lütfen, barışın, ayrılmayın “, – Tiana söyledi.
Tiana’nın “çıkış” ından sonra annesi ona “Sağ ol, Tiana” diyor, bağrına basıp öpüyor.
Tiana’nın videosunu yorumlayanlar bu kıza hayran kaldıklarını söylemişler.
Ünlü Amerikalı oyuncu, Hollywood yıldızı Şeron Stoun ise yazmış: “Teşekkür ederim, Tiana! Sen milyonlara ders verdin …”

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here