Ana Sayfa Ads Baskılı Tişört Ve Toptan Tişört Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Baskılı Tişört Ve Toptan Tişört Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1704
0
Paylaş

Bilindiği üzere tişört, özellikle yaz aylarında tercih edilen ince pamuklu ya da penye tarzı kumaşlardan yapılan kısa kollu bir giysidir. Baskılı ya da baskısız olmak üzere farklı çeşitleri vardır. 1900’lü yıllarda içlik olarak kullanılan tişörtler, 1950 yıllarından sonra gündelik yaşantımızın içinde yavaş yavaş yer almaya başladı. İç giyim olarak kullanılan bu parçaların, şimdilerde modanın en önemli üst giyim parçaları arasında yer alması, farklı modellerde ya da stillerde geliştirilmesi ve vazgeçilmez parçalar halinde satışa sunulması daha yüzyıllar boyu devam edecek sanırım. www.baskilitisort.info

 

Bizler bu tişörtleri o kadar çok sevdik ki, günlük yaşantımızda oldukça revaçta olan bu tişörtlere farklı anlamlar kazandırmak, bazılarına alttan mesajlar yollayabilmek ya da sevdiğimiz bir artistin resmini tişörtümüzde taşımak adına baskılı tişörtler ürettik. Şimdilerde baskılı tişörtler o kadar moda oldu ki, olanları daha çok tercih eder olduk.

 

           Baskılı tişört büyük firmalarda, henüz dikilmemiş kumaşların üzerine istenilen şeklin verilmesiyle başlanıyor. Her desen ve renk için ayrı bir kalıp ve bu kalıpların içlerinde de farklı boyalar oluyor ve bu makinelerde desene göre baskı gerçekleştiriliyor ve baskılı kumaş kesim ve dikime verilip hazır hale getiriliyor. Her ne kadar birkaç kelimeyle yapılışı hakkında bilgi vermeye, açıklamaya çalışsak da baskılı tişört emek isteyen bir çalışmadır.

 

Bir de ütü yardımıyla yapılan ve adına transfer denilen bir baskı türü var. Bu tamamen dikili düz renk bir tişört üzerine yapılıyor. Bu transfer denilen baskının farkı önce kâğıt üzerine desenin çıkarılmasıdır, sonra bu desen tişörtün üzerine konularak ütünün sıcaklığıyla, kâğıttaki desenin tişörtün üzerine çıkması sağlanıyor.( Yani kağıt üzerinde ki desen, tişört üzerine transfer ediliyor.) Bu transfer dediğimiz baskılı tişörtler bu şekilde hazır olarak baskılanıyor ama alıcılar için toptan olarak satılıyor.

 

           Toptan tişört siparişi vermek artık eskisi kadar zor değil. İnternet ortamında kolayca ulaşabileceğiniz ve işinde uzman birçok firma bulunmakta. Özellikle kurumsal firmalar tarafından elemanları için tercih edilen özel logo baskılı her bedene uygun baskılı tişörtlere uygun fiyatlarla sahip olmak günümüz şartlarında çok kolay.

 

           Toptan tişört satışı özellikle üretim ve pazarlama satışları için ayrı bir önem arz eder. Toptan satışlar genellikle büyük miktarlarda ortalama perakende fiyatların oldukça altındadır. Bu yüzden kurumsal firmalar çalışanları için toplu miktarda temin edecekleri logo baskılı tişörtleri toptan tişört satışı yapılan firmalardan kolayca temin edebilirler.

 

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here