Ana Sayfa Ads Firmanızın Prestijini Artıracak Tanıtım Filmi Çekimi

Firmanızın Prestijini Artıracak Tanıtım Filmi Çekimi

1613
0
Paylaş

İş dünyasında yerinizi pekiştirmek ve geleceğe daha emin adımlar atabilmek için firmanızın tanıtım videosu çalışmasını tamamlamalısınız. Bu sayede hedef kitleniz ile etkin şekilde buluşarak etkili çözümlere kavuşabilirsiniz. Bu noktada ihtiyacınız olan seçenekleri ve gereksinimleri şu şekilde inceleyebiliriz:

 

TEKNİK ALT YAPI

 

Firma tanıtım filmi için birtakım teknik alt yapı hizmetlerine ve teknik donanımlara ihtiyacınız olacak. Bunun için öncelikli olarak kamera seçeneğini söyleyebiliriz. Son teknolojiler ile özel formatlara kavuşan kameralar teknik özellikleri ile birden çok fırsat sunuyor. Drone kamera tercihi ile havadan çekim yaparak firmanızı kapsamlı olarak görüntüleyebilirken, HD kamera ve son teknoloji olarak da 4K kamera ile ileri seviyede görüntüleme tekniklerini tercih ederek firma marka değeriniz arttıracaksınız.

 

İÇERİK OLUŞTURMA

 

Firma tanıtımı için klip çekimi aşamasında kullanılacak senaryo ve akış hikâyesine ihtiyaç duyulacaktır. Kısa film içeriğine ek olarak kurumsal mesaj veren senaryo ile hazırlanacak içerik alt yapısı tanıdık bir sima ile filme çekilen kurumsal tanıtım filmi sayesinde hedef kitle ile etkin şekilde buluşma sağlanabilecektir.

 

TANITIM FİLMİ ÇEKİM BASAMAKLARI

 

Tanıtım filmi çekimi aşamalarında temel nokta bilgi alışverişi ve ortak fikir yürütülmesidir. Firmanın üretim ve hedef kitlesi ele alınarak film profili belirlenmelidir. Bu noktadan sonra çekim teknik ekipmanları çekim sahası ve çekim içeriği hazır hale getirilir.

Bilgi, belge ve dokümanların hazırlanarak çekimin başlaması ve kayıt işlemlerinin profesyonel titizlikle yapılması önemlidir. Profesyonel seslendirme ve profesyonel kurgu – montaj işlemlerinin yapılmasıyla video çekimi son aşamaya gelecektir.

 

 

 

PAZARLAMA VE YAYIN

 

Hazırlanan tanıtım filmi çekimi hedef kitle ile buluşacak olgunluğa gelince yazılı ve görsel araçlara uygun formatlarla piyasaya sunulur. Bu şekilde firmanız hedef kitlelere ulaşacak; hedef kitlesini aşarak yeni müşterilerle de tanışacaksınız.

 

BUNLARA DİKKAT

 

           Tanıtım videosu hazırlama aşamalarında birtakım noktalara dikkat ederek film çekimi özel bir formata kavuşabilir. Tanıtım filmi için HD, 4K ya da yüksek çözünürlüklü kameralar tercih edilmelidir. Seslendirme aşamasında profesyonel destek almalı mutlak suretle uzman ekiple çalışmalısınız. Firma tanıtım filmi için içerik hazırlığı olarak firma yapınıza uygun içerik hazırlanarak hedef kitlenize uygun mesajlar iletmelisiniz. Sosyal medya etkin şekilde kullanılmalı, hedef kitle ile samimi diyaloglara yer verilmelidir.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here