Ana Sayfa Ads Doğru, güvenilir ve dürüst haberciliğin adresi cokokunan.com  

Doğru, güvenilir ve dürüst haberciliğin adresi cokokunan.com  

1603
0
Paylaş

Haberler Türkiye’de sürekli değişen ve güncellenmesi gereken bilgi aktarımı haline geldi. Bir gün önceki olaylı unutmadan başka bir olayla meşgul olmak zorunda kalıyoruz. Haberler bu kadar çabuk değişen olgular haline gelince haber aldığımız kanalların güvenilirliği de ister istemez tartışılır hale geliyor. Çünkü hızlı haber vermek için alınan bilgiler bazen teyit edilememiş olabiliyor.

Teyit edilmemiş haberleri vermek zorunda kalan haber siteleri bu durumu bazen bilerek bazen de istemeyerek takipçilerine yaşatmak zorunda kalabiliyor. Haber siteleri açısından bu durum katlanılabilir olsa da takipçiler için aynı şey pek geçerli olmayabiliyor. Çünkü gazeteler takip edilerek alınmış yanlış bilgi yüzünden insanlar bazen çok kritik kararlar vermek zorunda kalabiliyor. Örnek verecek olursak çok fazla takip edilen bir haber sitesinin yanlış bilgilere dayanarak verdiği ekonomi haberlerinin yatırımlarını bu haberlere göre yapmayı planlayan takipçilerine büyük zararlar vereceği aşikârdır. Bu yüzden doğru haber haber sitelerinin olmazsa olmazı olmalıdır. Haber siteleri verdikleri haberlerin takipçilerinde nasıl bir etki uyandıracağını çok iyi hesap etmelidir.

Haberin niteliğine göre teyit edilmemiş haberleri yayınlamamalı veya takipçilerini bu konuda uyarabilecek kadar en azından dürüst bir yayıncılık anlayışına sahip olmalıdır. Haber sitesi olarak yayın yapan internet sitesinin verdiği haberler en çok okunan haberlerdendir. Güvenilirliği ve doğruluğu tartışılamaz seviyededir. En çok okunan haberler arasında üst sıralarda yer alan haberleri ile daima en çok takip edilen site olmuştur. Haber sitesinin yaptığı haberler internet üzerinde sadece en çok okunan haberler arasında yer almamaktadır. En çok okunan ve sürekli takip edilen site olarak bu haber sitesini tanıtmak en doğru yöntem olacaktır. Haber sitesinin haberlerini takip etmek ve haberler sayfasına ulaşabilmek için google’dan veya diğer arama motorlarından arama yapılarak ulaşılabilir.

Haber oku yazarak haber sitesinin haberlerine kısa sürede ulaşmamız mümkündür. Haber oku yazdığımız zaman google arama motorundan çıkacak sonuçlar arasında haber sitemizin en üst sıralarda olacağını görürüz. Son dakika haberler olarak yapılan araştırmalarda en çok tıklanan sitelerden birinin de haber sitesinin olduğunu göstermektedir. Haber sitesinin yayımladığı haberler güncel, doğruluğu teyit edilmiş haberlerdir. Dürüst ve güvenilir habercilik anlayışı ile yapılan habercilik Türkiye’den haber almak isteyen herkesin özlemle aradığı bir anlayıştır.

Bu anlayış sayesinde yüksek bir takipçi kitlesine sahip olan haber sitesinin takipçi sayısı her geçen gün artmaktadır. İnsanlar doğru ve güvenilir haberin adresi olarak www.cokokunan.com‘u tercih etmektedirler.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here