Ana Sayfa İstanbul Kendi Düğününe Gelmedi

Kendi Düğününe Gelmedi

2324
0
Paylaş

Türkiye’nin Hakkari ilinde sözleşmeli profesyonel subay olarak hizmet bey yol güvenliği nedeniyle düğününe yetişemeyince, ilginç görüntüler ortaya çıktı. 25 yaşındaki çavuş Ahmet Karavelioğlunun babası Hamza Karavelioğlu söylüyor ki, düğün akrabalarının katılımıyla sürdürüldü.

Oğlunun 3 yıldır çavuş olarak görev yaptığını ve 1 yıl önce nişanlandığını söyleyen Karavelioğlu terörün hiç kimseye fayda vermediğini vurguladı: “En mutlu gününde oğlum yanımda yok. Oğlum düğün tarihinin netleşmesine ve davetler çapında rağmen, Hakkari’de karayolunun güvenli olmaması nedeniyle törene katılmadı. Terör belasının Türkiye Cumhuriyeti’nin topraklarından gitmesini istiyorum “.

Anne Fatma Karavelioğlu ise oğlunun kendi mutlu gününde gelinin yanında olmadığını ve vatanı koruduğunu söyledi: “Oğlum yok ama ne yapalım, elimizden gelen bir şey yok. Kendisi olmadan düğün yapmak zorunda kaldık. Kızımla gurur duyuyorum. Terör belasının bitmesi en büyük isteyimdir”.

Kayınpederi Mustafa Karaoğlan da terörün insanları en mutlu anında mutsuz ettiğini söyledi: “Güzel ülkemizde terör bitsin. Bunun hiç kimseye faydası yok. Lanet olsun teröre. Mutlu günümüzde elimizi yanımızda görmedik. Kızımın en mutlu anında nişanlısı yanında olamadı. Vatan sağ olsun”.

Eşinin yanında olmamasını yorumlayan gelin Fatma Karavelioğlu da “Vatan sağ olsun” diyerek gözyaşı döktü.

Dayısı Ahmet Serracın koluna girerek, baba evinden ayrılan gelin Fatma Karavelioğlu, üzerinde Türk bayrağı ve çiçekle süslenen gelin arabasına tek başına binerek, yeni evine götürüldü.

Eşine ait koltuğun boş kaldığı düğün töreninde gelin eşinin resmini kucağına alarak gözyaşı döktü. 3 gün süren düğünde davetliler, gelinle birlikte oynayıp halay çekerek eğlendiler.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here