Ana Sayfa Güncel Kocan Kadar Konuş: Diriliş 2 Filmi Fragmanı izle

Kocan Kadar Konuş: Diriliş 2 Filmi Fragmanı izle

4591
0
Paylaş

1 Ocak 2016 tarihinde sinemada gösterime giren yılın ilk yerli filmi olan Kocan Kadar Konuş: Diriliş filmi sevenlerinin beklediği kadar güzel bir film hazırladığını ispatladı.

İlk filmde izleyicilerin kalbine taht kuran serinin ikinci filmi ile de aynı duyguları yaşatacağına inanılıyor. İlk filmde yalnız bir kız olarak hayatına devam eden Efsun (Ezgi Mola), sonunda evlenmesi gerektiğine karar verir. Fakat çok temiz bir kalbe sahip olan Efsun’un o zamana kadar düzgün bir ilişki kuramamıştır. Efsun bir ilişkiye başlayacaksa eğer bu ilişkide gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arayacak ve bu yönde adım atacaktır fakat her zaman başarısız olduğundan dolayı bu defa işin içine evde bulunan kadınlar da girmiştir. Efsun’a nasıl davranması gerektiğini anlatan kadınlara kulak vererek hareket etse de başına traji komik olaylar gelecektir. Kocan Kadar Konuş: Diriliş izle filminde ise artık ilk filmde bulduğu eski aşkı olan Sinan’la evlenmeye karar vermiştir ve düğün hazırlıkları başlayacaktır. Efsun ile Sinan’ın yaşadığı düğün heyecanına hep beraber tanık olacağız. Efsun’un ailesi, özellikle de Peyker Hanım ile Sinan’ın düğün için gelen babaannesi Cavide Hanım arasındaki çoğu zaman sert, çoğu zaman da eğlenceli rekabet filmin ana temasını teşkil etmektedir. Serinin ilk filmi ile kendine has bir izleyici kitlesi oluşturan film, serinin bu ikinci filmi ile de kaldığı yerden hız kesmeden kahkaha tufanına yaşatmaya devam ediyor. İlk filmi ile gişede 2.000.000 izleyici barajını geçen film, devam filmi ile de bu oranlarda bir rekor kıracağa benziyor.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı Kocan Kadar Konuş izle filminin tam oyuncu kadrosunda ise Ezgi Mola ,  Murat Yıldırım ,  Hümeyra Akbay ,  Nevra Serezli ,  Eda Ece yer almaktadır. Imdb kullanıcıları arasında da yüksek oy alan filmi izlemenizi tavsiye ederiz. Kocan Kadar Konuş 2 izle filmi ortalama 107 dakika olarak hazırlanmıştır. Bu süre içerisinde sinemada olduğunuzu dahi unutturacak güzel bir kahkaha tufanına hazır olmalısınız. Ezgi Mola’nın serinin 2. filminden sonra yeni bir filme başlayıp başlamayacağı ise merak konusudur.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here