Ana Sayfa Ads ‘Palmali, 3 bin Şehidin ismini denizlerde yaşatacak.’

‘Palmali, 3 bin Şehidin ismini denizlerde yaşatacak.’

340
0
Paylaş

Palmali Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Gurbanoğlu tarafından başlatılan 3 bin şehidin ismini yaşatma seferberliğine, Araştırmacı yazar Hüseyin Demir’den büyük destek geldi.

Araştırmacı yazar Hüseyin Demir,’Palmali Holding’in filosundaki yüzden fazla gemiye şehitlerin adını vererek adlarını yaşatma seferberliği, tüm şirketlerin örnek alması gereken onurlu bir duruş ve vefalı bir adım olarak Türk ve Azerbaycan milletinin gönlünde yer tutacağını belirtti.’  

Karabağ’ın 30 yılın ardından tekrar hak ettiği özgürlüğe kavuştuğu 44 günlük mücadele esnasında 3 binden fazla kardeş Azerbaycan askeri şehit oldu. Allah mekanlarını cennet eylesin. Şehitleri rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Palmali Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Gurbanoğlu tarafından başlatılan dev seferberlikte, Karabağ’ın özgürlüğüne kavuşması mücadelesinde şehit olan 3 bin kardeşimizin isimlerini, Palmali bünyesinde bulunan gemilere verilmesi ile yaşatma projesi başlattı.

 

Palmali ,100’den fazla gemiye şehitlerin adı verilecek.

Araştırmacı yazar Hüseyin Demir,‘Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Azerbaycan kökenli Türk iş adamı Mübariz Gurbanoğlu’nun, Karabağ’ın özgürlüğüne kavuşması mücadelesinde şehitlik mertebesine ulaşan İman ve Behram Mammadzadeh kardeşlerin isimlerinin gemilere verilmesi törenindeki şu ifadeler,’ Gurbanoğlu; her bir gemimize şehitlerimizin ismini vereceğiz ve tüm şehitlerimizin adını yaşatmak için filomuzu 3 bine hızlı bir şekilde çıkararak tüm şehitlerimizin isimlerini yaşatmak için seferberlik ilan ettik’ sözlerine karşılık törene katılan baba ve anne Mammadzadeh yaptıkları konuşmada,’ Çocuklarım kaptan olmak istiyordu ve vatan için şehit oldular. Bugün onların hayalini Palmali gerçekleştirdi.’ sözleri  Gurbanoğlu’nun ne denli önemli ve gurur verici bir projeye başlattığını göstermektedir.’ dedi.

 

Gemi sayısı 3 bine çıkarılarak, Tüm Şehitlerin isimleri yaşatılacak.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here