Ana Sayfa Güncel Vücut Yapınız Size Hastalığınızı Belirtir

Vücut Yapınız Size Hastalığınızı Belirtir

2243
0
Paylaş

Vücudunuzu iyi tanırsanız, daha çok hangi hastalıkların sizin için risk teşkil ettiğini belirleyebilir görebilirsiniz. Bu ise sağlığınızı korumak için önemlidir.

Bilim adamları bildirirler ki, vücut yapısı ve organların boyutları hangi hastalıklara yaxalanacağınızdan haber verir. Öyle ki, parmakların, ayakların ve göğsün boyutu hangi hastalıklara yakalanabilir alabileceğinizi gösterir.

Uzun parmaklar

Eğer işaret parmağınız adsız parmağınız kısaysa, demek ki, ileride kemik erimesi sorunu ile yüzleşebilir. Bu belirti özellikle kadınlar için geçerlidir. Adı geçen hastalığa yakalanma riskiniz diğer insanlardan iki kat daha fazladır.

Iri göğüs

18-20 yaşındaki kızın göğsünün boyutu yaşıtlarından oldukça farklıysa, yani normalden daha iriyse, bu, şeker hastalığı riskinden haber verir. Böyle hanımların şeker hastalığına yakalanma riski 2 kat daha fazla olur.

Uzun bacaklar

Uzun ayaklar sağlıklı bir ömür sürəcəyinizdən haber verir. Gödek ayaklara sahip olan erkek ve kadınlar ise siyah ciğerlerini korumaya çalışmalıdırlar. Çünkü araştırmalar ayaklarının uzunluğu 50 cm’den 73 cm kadar olan insanların karaciğer problemlerinden acı çektiklerini ortaya koydu.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here