Ana Sayfa Yaşam Deri Sarkmasının Önleyen Maske

Deri Sarkmasının Önleyen Maske

2070
0
Paylaş

Cildin sarkması yaşlılık belirtisidir. Bu, ciltteki kollagenin miktarının azaldığını ve esnekliğini kaybettiğini gösterir. Güneşten gelen ultraviyole ışınlar, sigara, alkol, şişmanlık, gebelik, yanlış diyet programları, kalitesiz kozmetik araçları kullanarak cildin zamanından önce sallanmasına neden olur. Odur ki, olduğunuzdan daha genç görünmek için cilt sarkmasının önüne almalısınız.

Avokadolu salatalık maskesi;

Salatalık yaşlanma belirtilerini ortadan kaldıran en etkili araçlardan biridir. Odur ki, yaşlanma sürecini geciktiren ve yaşlılık belirtilerini ortadan kaldıran kremlerin, losyonların bünyesine mutlaka dahildir. Salatalık cildin nemlenmesini sağlar ve gözenekleri daraltıyor. Avokado ise cildi güçlendirir, nemlendirir ve besler. Bu meyve ve sebzeden eş zamanlı kullanımı ile onların etkisini daha da güçlendirmek mümkündür.

Maskeyi hazırlamak için yarım adet avokado ve yarım adet salatalık ihtiyacınız var. Avokadonu dilimləyib blenderden geçirin. Daha sonra salatalığı da ekleyip püre haline getirin. Maskeyi yüzünüze ve boynunuza sürün. 30 dakika bekledikten sonra ılık su ile temizleyin. Maskeyi iki haftada bir tartın.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here