Ana Sayfa Dünya Yüksek Görevli Memurun 1.7 milyon Dolarlık Villası

Yüksek Görevli Memurun 1.7 milyon Dolarlık Villası

2092
0
Paylaş

Dimitri Peskov ait olduğu iddia edilen villa Moskova’nın batısında bulunmaktadır.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitri Peskovun 1.7 milyon dolarlık villasının olduğu iddia ediliyor.

Bu iddia ile Rus muhalif Aliksey Navalni kendi blogunda konuşma yaptı. Müalifetçi hatta blogunda Peskovun evinin resimlerini de paylaşıp.

Lüks villanın Moskova’nın batısında yerleştiği iddia ediliyor.

Putin’in en yakın adamlarından sayılan Peskovun adı sadece bu qalmaqalda səslənməyib. Bir kaç ay önce evlenen Peskov düğününde 600 bin euro’luk saat takması ile medyanın gündemine gelmişti. Hatta onun balayını 350 bin avroluk bir yatta geçirdiği iddia ediliyordu.

Peskovun olduğu iddia edilen villa
Peskovun toyu Soçi’de bulunan otellerden birinde yapıldı. Düğüne hazırlık zamanı da skandal yaşandı.

Üst düzey misafirlerin katıldığı düğünün yapılacağı otelin yerini güvenlik amacıyla düzenlenmiştir. Online ise buna itiraz ettiler. Güvenlik görülmemiş düzeyde sağlanıp. Öyle ki, otelin sahil arazilerine de muhafaza birlikleri yerleştirildi. Dmitri Peskovun evlənədiyi şahıs – Tatyana Navka figür pateni Avrupa çempionudur.

Tatyana Navkanın sporcu Alexander Julinlə olan nigahından 14 yaşındaki Aleksandra adında kızı vardır. Navkanın geçtiğimiz Ağustos dünyaya getirdiği ikinci kızı Nadejdanın babası ise Dmitriy Peskov. Nadejda Peskovun tek çocuğu değil.

Kremlin sözcüsünün önceki iki nigahından daha 4 çocuğu var. 47 yaşındaki Dmitri Peskovla Tatyana Navka 2011 yılında ortak arkadaşlarının doğum günü töreninde tanıştı.
Peskov ve sporcu eşi Tatyana Navka

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here