Ana Sayfa Ads AŞK BÜYÜSÜ BELİRTİLERİ NELERDİR?

AŞK BÜYÜSÜ BELİRTİLERİ NELERDİR?

4682
0
Paylaş
Close up shot of astrological clock in Piazza San Marco, Venice

Medyum tarafından yapılan pek çok farklı aşk büyüleri vardır. Bunlar sarımsak büyüsü, bağlama büyüsü, papaz büyüsü gibi büyülerdir. Büyü yapılan kişi devamlı düşüncesinde büyü yaptıran kişiyledir. Büyü yapılan kişi yapan kişiyi koruyup kollama, sürekli düşünme, aşırı derecede üzerine düşmeye başlar, aklından kesinlikle çıkaramaz, küslerse barışırlar, her zamankinden daha farklı davranmaya başlar. Bir büyünün gücünü anlayabilmek ve gözlemleyebilmek için her kim üzerinde denenmişse o insandaki değişimleri görmek gerekmektedir. İnsandan insana değişen etkileri olabilir. Aşk büyüsü Mesela irade gücü çok daha güçlü olan insanların üzerinde bu büyülerin tesirleri daha da zayıf kalabilmektedir. Allah’a daha yakın olan kişilerin büyüye karşı daha yüksek iradesi vardır. Onları koruyan dualardır ve böylelikle büyüler onlara yapıldığında diğer insanlar kadar etkisi altına girmezler. Her Allah’a yakınlık sizi büyü gibi nusibetlerden korumaktadır.

Aşk büyüsünde kişiden kişiye değişerek çok farklı etkiler gözlemlenmektedir.

  1. Büyü yapılan kişi evden çıktığında bir sıkıntı basar daralırken aynı şekilde büyü yapan kişiye gitme istediği meydana gelir.
  2. Artık yaptıran kişiyi çok fazla seviyordur. Ayrılar ise de tekrar birleşmek ister.
  3. Aşk büyüsü yaıplan kişide sürekli özür dilemeler başlamaktadır.
  4. Tartışmaların birden bitmesi ve huzurun ve barışın gelmesi,
  5. Sürekli büyü yaptıranı düşünme, bağlanma, sürekli arayıp sorma, haddinden fazla ilgilenme,
  6. Sürekli rüyasında görmesi, sürekli onla ilgili hayaller kurması,
  7. Hemen evlenmek isteği ya da evlilerse eve hemen gelme isteği gibi pek çok özellik aşk büyüsü yaptıran kişide görülür.

Bu tarz belirtileri gören etrafındaki insanlar kolaylıkla aşk büyüsü yapıldığının farkına varır ve yapılan kişiye durum bildirilir. Eğer kabul etmiyorsa kabullenmesi sağlanır. Aşk büyüsünü bozdurmak için tecrübeli bir medyuma götürülür. Medyum gereken aşk büyüsü bozma işelmelerini yapar. Böylelikle büyü kalkmış olur. Eğer isterseniz size anlattığımız yöntemle de büyüyü kaldırmaya yardımcı olabilirsiniz. Bu belirtiler etrafınızdaki insanda görüyorsanız kişyle konuşmalısınız, iyi bir araştırma yapmalısınız ve iyi bir medyuma götürüp üzerinde gerçekten büyü olup olmadığını kontrol ettirmelisiniz. Büyü varsa medyum kolay bir şekilde aşk büyüsünü bozacaktır.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgiyi bu alabilirsiniz www.medyumemre.com

 

 

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here