Ana Sayfa Dünya Batı’nın Azerbaycanla “Kötü Polis, İyi Polis” Oyunu

Batı’nın Azerbaycanla “Kötü Polis, İyi Polis” Oyunu

2194
0
Paylaş

Batı muhalefeti destekleyerek Bakü’ye devrimlerle tehdit geliyor.”ABD ile Avrupa Birliği (AB) Azerbaycan’a karşı” kötü polis, iyi polis “oyununu oynuyor”.

Rusyalı uzman Mihail Aleksandrov söyledi. “Avrupa Parlamentosu anda” kötü polis “rolündedir. ABD ise kendini iyi göstermeye çalışır. Sanki Azerbaycan’a” gelin sizinle anlaşmaya gelelim “, Avrupa ile münasibetlerinizi kendimizi düzenleriz” diyor “- bu sırf siyasi oyundur”, – diye Rusyalı uzman fikrini anlattı.

“AB temsilcileri kendi beyanlarıyla telkeye gibidir. İttifak’ın ikili standartları ve açık şekilde yürüttüğü riyakarlık siyaseti bu birliğin üyesi olmayan devletleri bezdirir”, – diyen politikacı bildirir ki, İlham Alyevin AB beyanatları hakkında son çıkışlarında her şeyi kendi adıyla denir.

“Bu arada, bu tür çıkışlar gösteriyor ki, Azerbaycan Batı’nın” oyununa “iyi bilir ve anlar ki, Batılı ülkeyi kendi meqsedlerinde kullanmak istiyor. Fakat Azerbaycan özge oyununda elalti niyetinde değil ve her şeyden önce kendi çıkarlarını koruyor”, – diye rusyalı politikacı eklendi.
Mihail Aleksandrov – Rusyalı uzman ;
Aleksandrovun göre, Batı “insan hakları”, “ifade özgürlüğü” beyanatlarının fayda vermediğini anlayıp. “Buna göre qerbyönlü muhalefeti destekleyerek Azerbaycan’ı devrimlerle korkudur. Ama ülke yönetimi bu tedbirsiz ve kaba amellerin cevabını layıkıyla verdi”.

Politikacı Rasim Musabeyov da Azerbaycan’ın bağımsız siyaset yürüttüğünü ve daima ilk olarak kendisinin ve halkının çıkarlarını koruduğunu söyledi. “Azerbaycan başının üstünde hiçbir polisi tanımıyor ve defalarca beyan etti ki, ülke yönetimi hiçbir zaman dışarıdan Azerbaycan’ın iç siyasetine müdahale etmeye imkan vermeyecek”, – diye Rasim Musabeyov eklendi.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here