Ana Sayfa Dünya Polis Emre Uymayan Sürücüyü Öldürdü

Polis Emre Uymayan Sürücüyü Öldürdü

2174
0
Paylaş

Takipten kaçan otomobil insanların yoğun olduğu mahallelerin içi ile yüksek hızlı gidiyormuş.
ABD’nin Kaliforniya eyaletinde polis emirlere itaat göstermeyen sürücüyü helikopterden ateş açarak öldürdü.

Polis yetkilileri sürücünün şüpheli bilindiğini ve bu nedenle izlendiğini söylemişler.

Fakat sürücü polisten kaçarken otomobili insanların yoğun olduğu mahallelerin içi ile yüksek hızla sürdü. Bundan sonra o, karşı yola çıktı. İşte tam bu sırada helikopterle onun yönettiği otomobile ateş açıldı. Polis onun halk için tehlike yarattığını ve dolayısıyla ateş açıldığını bildirdi.

Bundan sonra sürücü araçtan düştü ve kaçmaya başladı. Ancak o, çok uzağa kaçamaz ve bir süre sonra yolda öldü. Ateş açılan zaman hırsızlıkla şüpheli bilinen kişinin yönettiği otomobil yoldaki başka araçla çarpıştı. Ondan başka daha 3 kişi cesaret buldu. Bunlardan biri hastaneye yerleştirildi.
Polisten kaçan araç yolda başkası ile çarpıştı.
Şimdi polis bu sürücünün ölüm nedenini araştırıyor. Onun helikopterden açılan ateş nedeniyle, yoksa makineden atarken aldığı travmalardan dünyasını değiştiği incelenir.

Yerel polis temsilcisi Codi Miller helikopterlerden şüphelilere nadiren ateş açıldığını söyledi. Bununla birlikte, o, polislerin bu öğretileri geçtiğini de belirtti.

Genel olarak, ABD’nin emniyet organlarında bu tür durumlar sık ​​sık olur. Bir süre önce Beyaz Saray’ın etrafında araba süren bir kadın makinesi saklamadı diye, polis ona ateş açmıştı. Neticede kadın ölmüştü. Daha sonra o kadının alkollü olduğu tespit edilmişti.

Kuzey Çarlston kentinde ise polisin siyah şahsı öldürmesi amatör çekimle kayda alınıp. Polis Walter Scott adlı şahsın otomobilinde arka ışıklardan birinin zedelenmesi ile ilgili onu saklayıp.

Biraz sonra mesele tartışmaya dönüşmüştür. Walter Scott polisten kaçmaya çalışırken polis Michael Sleqer ona arkadan birkaç kez ateş açtı. Siyah 50 yaşındaki şahıs öyle yerinde öldü.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here