Ana Sayfa Yaşam Doğum evinde çocuğu ölen baba: “Sineme evlat dağı çektiler”

Doğum evinde çocuğu ölen baba: “Sineme evlat dağı çektiler”

2030
0
Paylaş

16 Ağustos’ta Goranboydakı doğum evinde çocuk ölümü meydana geldi. Rayon sakini Şahbaz Memmedovun demesine göre, yeni doğan ilk çocuğu birkaç saat sonra hayata veda ediyor.

Özgürlük Radyosu” na istinaden bildirir ki, baba diyor, doktorlar bahane ediyorlar ki, sanki bebeğe mikrop geçti. O ise ilk çocuğunun elinden gitmesine doktor sehlenkarlığının neden olduğunu iddia ediyor:

“Ansızın bu çocuğa ne olabilirdi ki? .. Ben doktorların samimiyetine inanmıyorum. Bu nedenle uzmanlık talep ettim, çocuğun kafasının arka tarafı qanamışdı. Açıkça travma izleri vardı. Ancak boyunlarına almıyorlar. Hekimlere dedim,” sizden şikayet edecem, benim özlemle beklediğim övladımı öldürmüsünüz “. O kadar soğukkanlı karşıladılar ki, sözlerimi … Sanki öldürdükleri insan değildi”.

“Sineme Hemişelik ÖVLAD DAĞI çektiler”

Şahbaz Memmedov bölge savcılığına şikayet dilekçesi ile başvurdu. Demesine göre, sadece bundan sonra doktorlar durumun ciddi olduğunu dikkate almışlar. Hatta evine de geldiler:

“Hastanede onlara çocuğumun ölümüne göre şikayet edeceğimi bildirende dediler,” git, öyle “. Ancak şikayətimdən sonra evime geldiler. Lütfen ettiler ki, şikayetimi geri götürüm. Bildirdim ki,” sona kadar gedəcəm “. Onlar benim göğsüme devamlı ilk evlat dağı çekti. Görün bunlar ne kadar kontrolsüz kalmışlardır ki, benim çocuğumu öldürdükten sonra başka doğuşlar da kabul ettiler. Bunlarda sorumluluk, gözlerinde korku denen şey yoktur. ”

Bolu İl Merkezi Hastanesi’nden söylemişlerdir ki, mesele İlçe prokurorluğunda incelendiğinde göre tutum bildirebilir bilmezler.

İlçe prokurorluğundan ise şikayet erizesinin araştırıldığını bildirdiler. Son karar araştırmaların sonucunda denecek.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here