Ana Sayfa Yaşam İnce ve Fit Bacaklar İçin Basit Hareketler

İnce ve Fit Bacaklar İçin Basit Hareketler

2123
0
Paylaş

Düzenli beslenme programınız var, diyete de takip ediyorsunuz, ama bir türlü ayak ve kalça bölgenizi kilo vermek bilmiyorsanız, bu məsləhətlərimiz sizin içindir.
Bazen kilo vermek sağlıklı beslenmek, ya da diyet tutmak yetmiyor, bunun için hem de düzenli spor programınız da olmalıdır.

Spor salonuna gitmeden ince, fit ayaklara sahip olmanın yollarını sunuyor.

Şikayetiniz kalın ayaklarınızdırsa, asansör yerine merdivenleri kullanın.

Kalça bölgesindeki yağlanmalardan kurtulmak için evde de hep step tahtası ile merdiven çıkıyormuş gibi hareketler yapın.

Yaya yürümenin sonsuz faydasının olduğunu hepimiz biliyoruz. Hayaliniz olan ince, sıkı bacaklara sahip olmanın bir yolu da yeriməkdən geçiyor. Her gün 45 dakika ile 1 saat arasında yaya gezin.

Ayaklarınızın üst kısmının büyük olmasından şikayet ediyorsanız, ayakta durarak ayaklarınızı omuz seviyesinde açın ve topuklarınıza ağırlık yükleyerek hafifçe eğilip ardından parmak uçlarında ayağa kalkın. Her gün bu hareketi yapın.

Dizlerinizi bükerek yere uzanın ve tabanlarınız yere iyice tıklayın. Dizlerin arasına top koyup hafifçe sıkın ve yavaşça bırakın. Bu hareket üst bacak kaslarının çalışmasına yardımcı olacaktır.

Ayaklarınızı omuz seviyesinde açın. Kollarınızı öne doğru uzatıp, oturuyormuş gibi çömelin ve tekrar kalkın, her 5 hareket sonrası çöməldiyiniz şekilde 10 saniye sayarak o durumda kalın ve tekrar kalkın.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here