Ana Sayfa Ads Elektrik Faturası Ödeme Yöntemleri

Elektrik Faturası Ödeme Yöntemleri

1880
0
Paylaş

Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerinde elektrik dağıtım hizmetleri vermektedir. Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Kazancı Holding A.Ş ‘nin  kuruluşu   olan Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş iştirakidir.

Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, müşteri hizmetlerine ilgili illerde 44 9 186 numaralı çağrı merkezi telefonundan ulaşılabilmektedir. Çağrı merkezi üzerinden, genel bilgiler alabilir, şikayette bulunabilir, arıza kaydı bırakabilir ve arıza kaydı durumunuzu öğrenebilirsiniz. Ayrıca internet sitesi üzerinden, Şikayet bildirimi yapabilir, Arıza bildirimi yapabilir, Abonelik bilgilerinizi güncelleyebilir ve kaçak ihbarı yapabilirsiniz.

elektrik faturası ödeme işlemleriniz kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. sıra beklemeye son!

Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi abonesi olmak için, ilgili bölge müdürlüklerinden veya yetkili abone ofislerinden şahsen başvuru yapılması gerekmektedir. Abonelik esnasında konut abonelikleri için, Nüfus cüzdanı, Kira kontratı veya tapu, yapı kullanma izin belgesi ve Zorunlu deprem sigortası poliçesi örneği ibraz edilmesi gerekmektedir. Ayrıca kimi durumlarda belediyelerden alınabilecek numarataj belgesi de talep edilebilmektedir. Kurumsal aboneliklerde ise, yani şirketler ve gerçek kişi işletmelerinde, vergi levhası ve imza beyannamesi verilmesi istenecektir.

Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ayrıca kamusal elektrik dağıtımı işlemlerini de yürütmektedir. Bölgedeki tüm elektrik iletim ve dağıtım hizmetleri, arıza, bakım ve tesis işlemleri Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi sorumluluğundadır.

Şirketin, elektrik fiyatlarında ayarlama yapma, zam veya indirim uygulama yetkisi yoktur. Enerji fiyatları ülke çapında sabit olup, EPDK tarafından tespit edilir.

elektrik faturası ödeme ve sıra beklemekten kurtulmak istiyorsanız web sitemizi ziyaret etmenizde fayda var.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here