Ana Sayfa Teknoloji Jailbreak olmadan iPhone takip etme

Jailbreak olmadan iPhone takip etme

21017
0
Paylaş

Jailbreak işlemi sonrasında iPhone cihazların kullanımında yapılan kısıtlamalar kalkıyor ve bu sayede cihazda yapamadığınız birçok şeyi yapabilmeye başlıyorsunuz. Telefon takip programı da bunlardan bir tanesi oluyor. Jailbreak yapılmadan da telefon takip etme mümkün ancak bazı özellikler kısıtlanıyor. Bazen de cihaza fiziksel bir erişimde bulunulması gerekiyor. Öncelikle jailbreak olmadan nasıl telefon takip programı kullanılır onu anlatalım. İlk olarak Mspy ücretsiz indir adresinden ücretsiz bir şekilde programı indiriyorsunuz ve daha sonrasında mail adresinize gelen kurulum maili ile birlikte programın kurulumunu tamamlıyorsunuz ve daha sonrasında takip etmeye başlıyorsunuz. Hedef cihazlardan bilgi toplamaya başlar ancak  jailbreak olmadığı için topladığı bilgilerde bir kısıtlama olacaktır. Bir ek daha, jailbreak olmayınca tüm iOS sürümlerinde çalışan bu program metin mesajları, bulunduğu konum, arama kayıtları ve daha birçok bilgiyi kaydederek kontrol paneline sahip olan kişiye gönderir.

Android ve iOS  için gerekli sürümler

Bir tarayıcı üzerinden hedef cihazların kontrolüne erişmeniz mümkündür. Android cihazlarda Mspy ücretsiz deneme sürümü ve tam sürümü de +4.0 olması gerekiyor. Aksi halde çalışmayacaktır. Root veya root olmaması fark etmiyor. Sadece +4.0 ve üzerinde bir sürüme sahip olması gerekiyor. Jailbreak olmadığı süreçte tüm iOS  sürümlerinde çalışan mspy ücretsiz deneme sürümü jailbreak olduğu zaman sadece iOS  6, 8.4, 9.0 ve 9.1 sürümlerinde çalışıyor. Mspy ücretsiz indirme için hemen tıklayarak indirdikten sonra kurulumunu tamamlayınca 7 gün boyunca ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Bu durumda jailbreak yapmadan da iPhone cihazı takip etmiş oluyorsunuz. Eğer test aşamasından sonra kullanımı beğendiyseniz  paketler arasından seçim yaparak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Beğenip beğenmeyeceğinizi deneyerek görün

Beğenmezseniz de  aboneliğinizi iptal ettirerek programı kaldırabilirsiniz. Bu durumda herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmayacaktır. Programın yasal mevzuatı konusunda da yazılımın tamamen yasal bir yazılım olup çocukların güvenliği ve çalışanların takibi konusunda yardımcı olması için tasarlanmış bir yazılımdır. Bu nedenle bu amaçların dışında kullanıldığı zaman program yasal olmaktan çıkıyor ve sorumluluğu kullanan kişiye devrediyor. Yani kullanım amacı dışında kullanılmamalıdır.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here