Ana Sayfa Güncel Kelebek Kaprisi İstanbul’da

Kelebek Kaprisi İstanbul’da

4340
0
Paylaş

Yapılan en başarılı heykellerin sergilendiği Kelebek Kaprisi adlı eser 12 Kasım ile 15 Kasım günleri İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve sergi Salonunda sergileniyor olacak. Yakından görme fırsatını yakalayacak olduğunuz bu çağdaş heykellerin konsepti ise yüzücü olarak karşımıza çıkıyor. Gerek suyun içinde, gerek dışında hayat bulan heykeller oldukça gerçeğe yakın bir şekilde yapışan heykeller ABD’li sanatçı olan CaroleFeuerman tarafından sanat haline getirilmiştir.

Aynı zamanda bu ay Tempo dergisinde de kendine yer bulan ve hatta kapağını süsleyen bu heykeller, gerçeğe yakın ne kadar özel bir çalışma olduğunu sergiliyor olacak. Sizlerde 12 İle 15 Kasım arası bu harika sergiye gitme imkanı bulabilir ve tüm yapılan sanat eserlerini yakından inceleme fırsatını bulabilirsiniz.

Bir yıl içinde artık birçok farklı sanat koluna imza atan Lütfi Kırdar sergi merkezi bu kez 4 günlük bir sergi için kapılarını açacak. Dolayısı ile elinizi erken tutun ve bu kaçırılmayacak fırsatı çok daha yakından görme fırsatını yakalayın.Yapılan en başarılı heykellerin sergilendiği Kelebek Kaprisi adlı eser 12 Kasım ile 15 Kasım günleri İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve sergi Salonunda sergileniyor olacak. Yakından görme fırsatını yakalayacak olduğunuz bu çağdaş heykellerin konsepti ise yüzücü olarak karşımıza çıkıyor. Gerek suyun içinde, gerek dışında hayat bulan heykeller oldukça gerçeğe yakın bir şekilde yapışan heykeller ABD’li sanatçı olan CaroleFeuerman tarafından sanat haline getirilmiştir.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here