Ana Sayfa Siyaset Murat Özçelik İstifasını Geri Çekti !

Murat Özçelik İstifasını Geri Çekti !

2303
0
Paylaş

CHP aday listesini açıklarken bazı isimlerin olmaması ve olması çok dikkat çekti.Bu isimler arasında Murat Özçelik aday listesine alınmayan isimler arasında olunca genel başkan yardımcılığından istifa ettiğini açıklamıştı ama ardından istifasını geri çektiğini açıklayarak dikkatleri üzerine çekti.

 

Özçelik bazı açıklamalar yaptı açıklamalarda da şunları söyledi : ”İstifa etmeden önce Kemal Bey , Merkez Yönetim Kurumu üyeliğine devam etmemi istemişti.Ertesi gün olunca tekrar beni arayarak görev yerime dönmemi istedi ve bu isteğine karşı gelip kıramadım.

Benden talep ettiğini kendime talimat olarak telakki edip genel başkanlığı yardımcılığı görevime geri döndüm.İstifa konusunda zaten içim rahat değildi.Bunların yanı sıra 1 Kasım günü yapılacak olan seçimlere çok önem veriyorum.

Dış politika ve kürt sorunu ile ilgilenmem gerekli bu konuda partime destek olmalıyım.Milletvekili olmamam hiç önemli değil. ” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bu sözleri ile bazı sorulara cevap olurken bazı yeni sorulara neden olduğu açıkça söylenebilir.Parti ile kısa zaman sonra yollarını ayırabilir mi ? gibi sorular ise akılları kurcalamaya devam edecek gibi gözükmektedir.

Paylaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here